Kurzus státusza: Még nem kezdted el Kurzus ára: 7990 Ft

Az 5 szeretetnyelv – az apróbetűs rész

Iratkozz fel erre a kurzusra most kedvezményes áron!

7990 FtTovább

Pszichológiai konzultációs ülések, lelkigondozói beszélgetések során, vagy éppen Gary Chapman magyarországi látogatása alkalmával is sokaktól hallottuk, hogy ismerik már az 5 szeretetnyelvet, s igyekszenek beépíteni mindennapjaikba. Talán az előző hónapban elérhető 5 szeretetnyelv kihívásunk is segített ennek a gyakorlatba ültetésében. De sokakban felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, amikor jön egy tényleg nehéz időszak? Amikor még abban sem vagyok biztos, hogy van-e bennem szeretet? Amikor felmerül a kérdés, hogy akarom-e szeretni a másikat? Az 5 szeretetnyelv – az apróbetűs rész online tréning pont azért jött létre, hogy mélyebben belelássunk saját kapcsolati működésünkbe, kommunikációnkba, konfliktuskezelésünkbe, s megtapasztaljuk, hogy a válságosabb időkben hogyan tudunk jól szeretni.

A Harmat Kiadó és az Aurum Életműhely pszichológus szakemberei által kidolgozott kurzus segítségével jobban ráláthatunk jól és kevésbé jól működő kapcsolati, kommunikációs és konfliktuskezelési mintáinkra s segítséget kaphatunk azok gyakorlatban való átírására, megváltoztatására. Továbbá konkrét tippeket is kaphatunk a szeretetnyelvek válságosabb időkben való használatára.

Vagyis ami vár Rád:

  • személyes és gyakorlati tudás, ami konkrétan rólad szól és végigkíséri a hétköznapjaidba való beültetését az új szokásoknak, felismeréseknek
  • interaktív módszerek, amely segítségével úgy érezheted, hogy egy coach ül a zsebedben a nap minden órájában
  • lehetőség a kérdezésre a fórumon, ahol trénereink válaszolnak, segítenek
  • lehetőség az online tréning résztvevői között az élmények, tapasztalatok, felmerülő kérdések megosztására, s így egymás bátorítására, inspirálására a fórumon keresztül

Az első héten feltérképezzük az eddigi jelentős kapcsolataidat: azok működését, érzelmi színezetét, mintázatait. Összegezzük, hogy milyen motiváló és milyen gátló tapasztalatokat szereztél bennük, s ezek hogyan befolyásolják a jelenlegi gondolkodásodat a kapcsolataidról.

A következő héten a Chapman doktor által olyan sokat használt „szeretet-tank” fogalmát nézzük meg közelebbről, személyesen. A te szeretettankod töltöttsége hogy áll? Mi tölti fel és mi meríti le leginkább, leggyorsabban? Mit tehetsz te azért, hogy lehetőleg soha ne fogyjon el a szeretet-üzemanyagod?

Ezek után a következő két héten rátérünk a kapcsolatok kezelésének két legkiemelkedőbb területére: a konfliktuskezelésre és a kommunikációra. Körbejárjuk jellemző konfliktusaidat, kiderül, hogy milyen módon kezeled őket. Megnézzük, hogy a kommunikációd mennyire egyenes, hol sérült, s milyen játszmákba vagy hajlamos leginkább belebonyolódni. Meglátod, hogy a szeretetnyelvek használata hogyan segít a konfliktusok megoldásában, s megfigyelheted, hogy az őszinte szeretet kifejezése mikor válik manipulációs eszközzé.

Végül az ötödik és hatodik héten a krízisben levő kapcsolataidat vizsgáljuk meg, s megtanulhatod a szeretetnyelvek használatát válságos időkben is. A 6 hét kemény önreflektív munkáját pedig egy összegzés segíti a hetedik héten.

A folyamat közben bármikor kérdezhetsz online a fórumon trénereinktől, ha elakadsz vagy kérdések merülnek fel benned a témával kapcsolatban. Továbbá bátorítunk Titeket arra, hogy tapasztalataitokat, élményeiteket osszátok meg egymással a fórum felületén, hisz mindnyájan ugyanazon a folyamaton mentek végig. Bátorítsuk és inspiráljuk egymást, építsünk online is közösséget!

Gyere, és regisztrálj „Az 5 szeretetnyelv – az apróbetűs rész” online tréningre, mely az alapoktól indulva mélyebb vizekre vezet kapcsolataink és szeretet kifejezésünk működésében!

Oszd meg barátaiddal:

FacebookTwitterGoogle

Kurzus anyagok


×