Kategória : 5 szeretetnyelv, Párkapcsolatok


Időtartam: 5-10 nap


Felelős : Lélekszörf Lélekszörf


A kurzus fóruma : Az 5 szeretetnyelv

Kurzus státusza: Még nem kezdted el Kurzus ára: 1990 Ft

Az 5 szeretetnyelv kihívás

 

Kevesen vannak ma olyanok, akik még ne hallottak volna a szeretetnyelvek létezéséről. Mégis sokszor kapunk olyan visszajelzéseket – akár személyesen, akár csapatunk pszichológus tagjaitól-, hogy a gyakorlatban még sokan küzdenek a szeretetnyelvek alkalmazásával. Ahogy készülünk az öt szeretetnyelv koncepció megalkotójának, Gary Chapmannek magyarországi látogatására, olyan ötletünk támadt, hogy egy online 5 szeretetnyelv kihívás (kurzus) keretén belül motiváljunk minden erre vágyót a szeretetnyelvek mélyebb megismerésére és gyakorlására a hétköznapokban.

Gary Chapman amerikai pár- és családterapeuta harmincéves tanácsadó tapasztalata során arra jutott, hogy az emberek alapvetően ötféle módon, azaz öt szeretetnyelven fejezik ki és fogadják be a szeretetet. Természetesen olykor-olykor mindnyájan használjuk mindegyik szeretetnyelvet, ám mindenkinél kimutatható az ő elsődleges, vagy másodlagos szeretetnyelve, melyen a leginkább érzi és kommunikálja a szeretetet.

Chapman 5 szeretetnyelvről szóló könyve vezette a New York Times bestsellerlistáját, tanácsai világszerte számtalan párnak segítettek megmenteni széthullófélben lévő házasságukat. Az elmélet nemcsak a párkapcsolatokban, hanem a gyereknevelésben, a munkahelyen és az élet számos területén alkalmazható.

Miről szól az 5 szeretetnyelv kihívás?

Február közepétől április elejéig bekapcsolódhatsz egy izgalmas kalandba, mellyel gyakorolhatod a szeretetnyelvek hétköznapi alkalmazhatóságát. Fontos, hogy őszintén és átgondoltan, a feladatokra kellő időt szánva teljesítsd a kihívásokat! Ne akard gyorsan letudni a a feladataid, olvasd el, értelmezd, tervezd meg! Hiába a nyereményjáték, a legnagyobb győztes akkor lehetsz, ha elkezded elsajátítani az 5 szeretetnyelv tudását.

  • Az öt szeretetnyelv áttekintése után életszerű példákat kapsz azok gyakorlatba ültetéséhez.
  • Naponta egy-egy újabb kihívás válik elérhetővé, melyet meghatározott ideig teljesítve gyűjthetsz pontokat és érmeket.
  • A kihívást megkezdők értékes ajándékcsomaggal gazdagodhatnak nyereményjátékunkban, melynek sorsolása április 4-én lesz. A kihívások során szerzett pontjaiddal növelheted nyerési esélyed. A nyereményjáték részletei>>
  • Ha kitartóan velünk tartasz, egyre magabiztosabbá válhatsz azokban a szeretetnyelvekben is, amelyek számodra talán kevésbé jönnek ösztönszerűen.
  • A feladatok teljesítése során szerzett élményeidet megoszthatod a kihívást teljesítők közösségével.

Szerezd meg az 5 szeretetnyelv érmet és tedd kalandossá a következő napjaid!

5 szeretetnyelv kihívás

Az 5 szeretetnyelv kihívása 2017. április 10-ig teljesíthető.

Oszd meg barátaiddal:

FacebookTwitterGoogle

Kurzus anyagok


×