Isten hozott a Lélekszörf oldalán!

A Lélekszörf egy csapat pszichológus, életmód tréner és coach kezdeményezése. Oldalunkkal hasznos és szórakoztató segítséget szeretnénk nyújtani mindazoknak, akik életük fejlesztésének, belső összhangjuk megteremtésének lehetőségét keresik. Legyen szó emberi kapcsolatokról, önismereti kérdésekről, karriered vagy sulis nehézségeid egyengetéséről, igyekszünk életed minden területéhez hasznos segítséget nyújtani.

  • Online kurzusok
  • Blog hasznos tartalmakkal
  • Előadások, workshopok, tréningek
  • Segítőkész, profi szakemberek
  • Építő közösség
  • Inspiráló témák

A Lélekszörf hullámai

Egész nap digitális eszközök közt élünk, miért ne használnánk önmagunk fejlesztésére is néha? Manapság gyakran elfelejtünk lelassulni, önmagunkba nézni, és elgondolkodni azon, vajon mi okozna örömet nekünk vagy környezetünknek. A Lélekszörf pszichológusai és trénerei rendszeres e-learning kurzusokkal várnak, ami segít gondjaid kezelésében, karriered és kapcsolatait gondozásában, valamint önmagad megismerésében.

A Lélekszörf Blog könnyed olvasnivaló, komoly témákról. Az élet nagy kérdéseivel és a hétköznapok apróságaival egyaránt foglalkozunk. A blog Pszicho, Életmód, Karrier, Mélyvíz, Kattant vagyok? rovataiban körbejárjuk a pszichológia tudományának mindenkit foglalkoztató felfedezéseit, az egészséges életmód alapjait, a pályaválasztás, élettervezés kulcsfontosságú kérdéseit, az istenkapcsolat izgalmas kérdéseit.

Az Aurum Életműhely, a Harmat Kiadó és más kiemelt partnereinkkel összefogásban rendszeresen kínálunk közösségi programokat, előadásokat és tréningeket, pl.: pszichológia, párkapcsolat, karriertervezés, valamint életvezetés témákban. Találkozzunk személyesen következő programjaink egyikén!

Témáink, szakértelmünk

Pszichológia 95%
Életvezetési tanácsadás 90%
Karriertanácsadás 80%
Párterápia 95%
Önismeret, önfejlesztés 100%

Partnereink

×